Dječji X-MASS Disco u Jokeru ove subote

Plesne nastupe izvest će djeca vrtićke i školske dobi iz Centra plesa Split 3, a polaznice škole manekenstva Twist Models prošetat će revijom između nastupa…

Pozivamo sve roditelje i djecu na plesni program X-MASS Disco u Jokeru ove subote od 18 sati. Dok će djeca sudjelovati u plesnim disko nastupima i animacijama, roditelji će među prvima iskoristiti blagdanske popuste ‘Wintersale’ koji počinju danas.

Plesne nastupe izvest će djeca vrtićke i školske dobi iz Centra plesa Split 3, a polaznice škole manekenstva Twist Models prošetat će revijom između nastupa.

Posebni gosti animatori dolaze iz Finske i Amerike te su pripremili i darove za djecu koja se uključe u ovaj božićni plesni disko program.

Osim darova za djecu, organizator Centar plesa poklanja svima koji se upišu u Jokeru prvi mjesec tečaja gratis, a može se odabrati između program za djecu: plesni vrtić, MTV Showdance, Reggaeton, Twist models škola manekenstva te za odrasle: Salsa, Zumba, Bachata. Više o svemu na www.centarplesa.hr.

Preuzeto sa: https://dalmatinskiportal.hr/


Related posts